Brancheloket Groothandel Loket voor alle zorggerelateerde
verzekeringen en arbodienstverlening.

a.s.r.

a.s.r. helpt je doorgaan
Zelfstandigheid is een groot goed. Daarom helpen wij ondernemers, bedrijven en hun medewerkers om fysiek, mentaal en financieel zo gezond mogelijk te blijven. Elke werkdag staan we met tientallen experts voor je klaar om te voorkomen dat jij of je medewerker arbeidsongeschikt raakt. En als er wat gebeurt staan we voor je klaar met een inkomen en de best mogelijke begeleiding en re-integratie. Zodat je altijd kunt doorgaan.

Onze 3 garanties
• We zijn er altijd voor je. Ook als het goed met je gaat.
• Jouw situatie is uniek. Dus kijken we altijd hoe we jou, in jouw situatie het beste kunnen helpen.
• Onze experts staan altijd voor je klaar om jou, je werknemers en je bedrijf te helpen met doorgaan.

Bij a.s.r. draait het om jou, jouw bedrijf en je medewerkers. Zo staan we al meer dan 50 jaar klaar voor ondernemers en hun medewerkers als zij ziek zijn, arbeidsongeschikt raken of dreigen te worden.

Onze visie en missie
Als er iets is dat wij de afgelopen 50 jaar hebben geleerd, is dat mensen graag zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven. Mensen willen zo min mogelijk afhankelijk zijn van ouders, kinderen, een baas of de overheid. Vooral voor ondernemers is die vrijheid belangrijk.
Gezondheid en een goed inkomen zijn de belangrijkste ingrediënten om zelfstandig door het leven te gaan. Het geeft je de beste kansen om zelf je keuzes te maken, om je eigen weg te gaan, kansen te pakken, te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en om te groeien als mens.
Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste manieren om ondernemers en hun medewerkers gezond te houden en duurzaam van een inkomen te voorzien.

Op www.asr.nl vind je meer informatie over a.s.r.