Brancheloket Groothandel Loket voor alle zorggerelateerde
verzekeringen en arbodienstverlening.

Advies

Een inkomensverzekering voor je bedrijf of voor je medewerkers sluit je af bij een onafhankelijke adviseur. Hij kan samen met jou bekijken wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is. Het brancheloket Groothandel is ontstaan uit een samenwerking tussen verzekeringsadviseur AON, verzekeraar a.s.r. en arbodienstverlener Zorg van de Zaak.

AON helpt je graag
Met ongeveer 72.000 zakelijke en 300.000 particuliere klanten behoort AON tot de top 3 verzekeringsadviseurs in Nederland. Zij stemmen hun advies af op jouw bedrijf. Wat vind je belangrijk? Wat zijn jouw doelstellingen en die van jouw bedrijf? Via welke weg wil je deze bereiken? AON helpt je om mogelijke risico's te zien, te voorkomen en te verzekeren. Wil je advies of wil je een offerte aanvragen? Vul hier het contactformulier in. Een adviseur van AON neemt dan contact met je op.

Of voor advies naar je eigen adviseur
Heb je al een adviseur? Dan kun je ook via je eigen adviseur profiteren van de voordelen van het brancheloket. Als je via je eigen adviseur klant wordt van het brancheloket, heeft AON geen toegang tot jouw gegevens. Alle activiteiten en de communicatie loopt via je eigen adviseur.

Wat kun je van een adviseur verwachten?

  • Risico-inventarisatie. Wat speelt er in jouw bedrijf, welke risico’s loop je met je bedrijf en hoe kun je deze risico’s verzekeren?
  • Advies. Als je weet welke risico’s je wil verzekeren, helpt een adviseur je de juiste keuze te maken, afgestemd op de situatie van jouw bedrijf.
  • Aanvragen van een offerte en polis. Je adviseur vraagt een offerte voor je aan, beoordeelt de offerte en helpt je om de polis aan te vragen.
  • Nazorg. Ook nadat je de inkomensverzekeringen hebt afgesloten, kun je terecht bij je adviseur. Voor vragen, maar ook voor advies. Verandert de situatie in je bedrijf, dan kan je adviseur samen met jou beoordelen of dit invloed heeft op je inkomensverzekeringen. En hij regelt een eventuele aanpassing van je verzekeringen.

Kosten voor advies
Je adviseur brengt voor financieel advies en bemiddeling kosten in rekening. Hoe de kosten in rekening worden gebracht verschilt per adviseur. Deze kosten kunnen verwerkt zijn in de premie van de verzekeringen. Of je krijgt van je adviseur een aparte rekening voor de kosten van advies en bemiddeling. Tijdens het gesprek met je adviseur neemt hij de voorwaarden met je door.