Brancheloket Groothandel Loket voor alle zorggerelateerde
verzekeringen en arbodienstverlening.

Voordelen voor werknemers

Deskundige begeleiding als je ziek bent
Als je ziek bent, wil je graag weten waar je aan toe bent. Via het brancheloket Groothandel regelt je werkgever deskundige begeleiding van Zorg van de Zaak. 

Gezond en vitaal doorwerken tot je AOW-leeftijd
Wij bieden jouw werkgever ondersteuning en tools die bijdragen aan het gezond en vitaal houden van zijn medewerkers. Zodat jij zonder problemen tot je AOW-leeftijd kan doorwerken.

Extra beloningen met a.s.r Vitality
a.s.r. Vitality is een bewegingsprogramma dat je stimuleert om meer en vaker te bewegen. Wekelijkse, maandelijkse én jaarlijkse beloningen voor haalbare doelstellingen motiveren je om meer te gaan bewegen en dit langdurig vol te houden. En dit is goed voor jouw mentale en fysieke gezondheid. De werknemers die deelnemen en hun wekelijkse doelen behalen, kunnen iedere week een beloningen verdienen ter waarde van € 5.  En daarnaast een Applewatch of Fitbit terugverdien en extra cashback tot 20% op de premie van je aanvullende zorg- en tandartsverzekering.

Extra vergoedingen als het toch mis gaat
In de cao en in je arbeidsovereenkomst staat waar je recht op hebt als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Via het brancheloket Groothandel kan je werkgever extra verzekeringen voor je afsluiten. Zodat je er bij ziekte financieel niet op achteruit gaat.
 

Uitkering loopt door tot je AOW-leeftijd 
Bij onze verzekeringen keren we altijd uit tot je AOW-leeftijd. Ook als de overheid bepaalt dat de wettelijke AOW-leeftijd verder omhoog gaat. 

Uitgebreide begeleiding bij je re-integratie
Samen met je werkgever zorgen we ervoor dat je snel weer aan de slag bent.